Aki ja Miia Mäki-Ikola:

Pers´aukisesta rahataitajaksi

Ote kirjasta:

 

Kuvittele palkkapäivä ja se riemu kun tililläsi näet 1800 euroa saldoa! Käyt töissä lounaalla, ostat kotiin tullessasi ruokakaupasta hyvää ruokaa. Käyt Alkosta ostamassa kolme pulloa hyvää “palkkapäiväviiniä”. Saavut kotiin ja hyvin syödyn aterian jälkeen otat laskunipun ja alat ynnätä maksettavia summia. Siihen se kuukauden riemu sitten päättyi!

 

Meillä oli vuoden 2018 kevääseen asti tapana aloittaa jokainen kuukausi edellä mainitulla tavalla! Ja kun tililtä loppui rahat, maksettiin luotolla. Tuolloin 2018 keväällä alkoi myös osittain luottojen rajat paukkua eli apua ei tullut enää kortiltakaan. Jotain oli siis tehtävä! 

 

Toivottavasti sinun kuukaudet eivät ole tällaisia! Mutta jos on, niin tässä sinulle meidän kirja, jossa kerromme, miten me käänsimme kaiken toisin päin. Nyt meillä on raha-asiat kunnossa. Taloutemme ei kaadu, vaikka työttömyys tai yllättävä meno sattuisi eteen. Silti voimme nauttia elämästä miettimättä jokaista senttiä ihan niin tarkasti!

Jos haluat tilata oman pehmäkantisen painetun kirjan omaksesi, tee tilaus alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Kirjoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi, sillä lähetämme kirjan ilmestyttyä kirjan laskun kera postitse kotiisi.

 

Kirjan hinta on 32 euroa, ja se sisältää postituskulut Suomeen lähetettäessä (kirjan alv 10 %, postituskulujen

alv 24 %). Mikäli noutaisit mieluusti kirjan Seinäjoelta, kerro siitä viesti-kohdassa. Tällöin postituskulut vähennetään kirjan hinnasta ollen tällöin 25 euroa (alv 10 %).

 

Kirjan julkkaritilaisuus pidetään ma 4.12.2023 klo 18-19 Puoti&Kahvila Ihanassa (Koulukatu 36, Seinäjoki). Tilaisuudessa kirjailijat ovat paikalla kertomassa kirjasta ja sen synnystä. Mahdollisuus myös sieltä ostaa kirja omaksesi (käteinen, kortti, MobilePay). Tilaisuuden tarjoilu omakustanteisesti.

 

Palaute kirjasta:

"Hyvän kirjan olitte kirjoittaneet!! Niin totta joka sana, ja hyviä tehtäviä. Mie oon tehny exelillä joskus ja kauhistellut, yritin sillon saada miehen kohtaaman sen, mutta ei onnistunut...jokohan nyt lukisi myös tuon kirjan ja pystys yhdessä tekemään sen budjetin..."

Nimi *
Sähköposti *
Postiosoite (katuosoite) *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Miten löysit meidät? *
Viesti

Kirjan toimitukset ja laskutukset hoitaa:

 

Lakeuden MiiAki Oy

(3342404-5)

tilaus@miieli.fi

Puh. 045 6159773 /Miia